2019-09-19 viragnikolett

Meghívó

Sziasztok!
November 25.-én, szerdán este várunk Titeket a Nézőművészeti Kft. által készített színdarabra, melynek fókuszában a bántalmazás áll.

soha senkinekA Soha senkinek c. darabban egy fiatal lány mesél gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról. Arról, hogyan kezdte megismerni a szerelmet és a férfi-nő kapcsolat intimitásra épülő aspektusait.  Majd szép lassan felszínre tör az eltitkolt múlt is. S megjelenik a nagyapa, aki nem más, mint a kislány múltjában lévő sötét alak. A férfi zaklatásának kitett lány a családjára nem számíthat, egyedül kell feldolgoznia azt, ami történik vele. Miként lehet túllépni egy ilyen erős gyermekkori traumán? Miért fontosabb a látszat megőrzése, mint egy gyermek őszintén fájdalmas segélykiáltása? Hogyan válhat egészséges felnőtté, egy gyermekként mély traumát átélt kislány?

 

Játszák: Simkó Katalin, Moldvai Kiss Andrea

Dramaturg: Gyulay Eszter

Rendező: Scherer Péter

A színdarab szövegkönyve gyermekkorukban bántalmazott, zaklatásnak kitett fiatalok személyes dokumentumai, valamint az alkotók írásai alapján készült.

Az előadás után a rendezővel, a dramaturggal és a színészekkel közös beszélgetés várható, valamint a meghívott pszichológus szakértőnek is fel lehet tenni  kérdéseiteket.
Időpont: 2015. november 25. szerda 18.00
Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös u.19. „A HELY”
Hozzájárulás díja: 1500 Ft/fő (pártolói igazolvánnyal 1000 Ft/fő)
A program nyitott külsős érdeklődők számára is.

Várunk Titeket!