Minden hétfőn 18:00-20:00 óráig (ünnepnapok kivételével)

Milyen problémával keresnek meg minket:

Kémiai szertől való függőség (alkohol, drog, gyógyszer), viselkedési függőségek (kapcsolat, társ, szex függőség, játékfüggőség, munkafüggőség, étkezési zavarok), magatartási és pszichés problémák, életvezetési nehézségek esetén, valamint szer, vagy viselkedési függők hozzátartozójaként.

Hogyan zajlik a csoport és mi a célja:

A csoport lehetőséget és teret biztosít a változásra, gyakorlatorientált műkődésmódja pedig segítséget nyújt abban, hogy különféle feladatok segítségével más nézőpontból, komfortzónánkból kilépve láthassunk rá elakadásainkra. Az alkalmazott módszerek segítséget nyújtanak az önfejlesztésben, a felépülés megtámogatásában, az absztinencia megtartásában, akut krízishelyzetek kezelésében. Az önsegítés elveit és a professzionális segítségnyújtás eszközeit ötvöző csoportot az interaktivitás, az  őszinteség,  megosztások  és  a  visszajelzések jelenléte jellemzi.

Főbb témák: a családi rendszer működése; a szülőkről való leválás; felnőtté válás; őszinte kommunikáció; érzéseink, gondolataink megismerése; a függőség, mint tünet.

A csoporton való részvétel hozzájárulási díja: 3000 Ft/fő/alkalom

A csoport nyílt, bármikor lehet hozzá csatlakozni. A szerdai és csütörtöki csoportokba korábban, vagy jelenleg is járók előzetes bejelentkezés nélkül, új jelentkezők előzetes telefonos bejelentkezést és személyes beszélgetést követően csatlakozhatnak.

Rendi Mari: +36 70/384 7281

Vajna Réka: +36 70/418 3506