Megköszönjük, ha az adó 1% felajánlásával támogatod „A HELY” Alapítványt

Alapítványunk Adószáma: 18164433-1-42
Alapítvány Számlaszáma: 11706016-20794680 OTP Bank NyRt.

HOGYAN LEHET FELAJÁNLANI A MAGADÉRT ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE AZ ADÓ 1%-OT

A letölthető formanyomtatvány kitöltése után az illetékes Nemzeti Adó és Vámhivatal címére kell elküldeni a felajánlást. Nagyon fontos, hogy megfelelően legyen megcímezve a boríték és pontosan legyen kitöltve a formanyomtatvány mert ennek hiányában érvénytelen a felajánlás.

Letölthető formanyomtatványhoz kattints ide!

HOGYAN GONDOLKODJUNK AZ ADÓ 1 % FELAJÁNLÁSÁRÓL

Válasszon olyan szervezetet, melynek céljaival Ön is egyetért, hitelesen és törvényes keretek között működik!

Nézzen a lehetséges szervezetek után az interneten, tekintse meg a weboldalukat és tegyen fel bátran kérdéseket, hogy mire kívánják felhasználni az adó 1%-ából befolyt összegeket!

Az Alapítványok esetében általában nyilvános a közhasznúsági jelentés – mely egyben elszámolás is az adó 1% -ából befolyt összegek felhasználásáról – a weboldalon!

Tudta Ön, hogy az adó bizonyos %-ának felajánlása a civilek javára magyar találmány? Az elmúlt évtizedben azonban számos más országában is átvették a módszert. Magyarországon csak minden második ember él a támogatás ezen eszközével bár a felajánlók tábora folyamatos növekedést mutat.

Az adó  1% -ának felajánlásánál a felmérések szerint a legmeghatározóbb tényezők a személyes érintettség és a lojalitás.

Magyarországon számtalan közhasznú szervezet működik, melyek számára az adó 1%-ának felajánlásából befolyt  összegek a fennmaradást vagy ennek hiányában a megszűnést jelentik.