A 3 alkalmas programon megtanulhatod, hogyan lehet helyet adni az újnak a jóga eszközeivel. A hangsúly a test és elme tisztításán lesz. A tisztítás azért az első lépés, mert míg nincs benned hely befogadni a lehetőségeidet, addig azok nem érkeznek meg Hozzád.

Ezt az elengedési folyamatot segítik test és légzőgyakorlatok, különböző relaxációs és meditációs technikák.

A test hat az elmére, az elme a testre. Tehát ha felébreszted a tested, azzal pozitívan befolyásolod a gondolataidat, érzéseidet is. Ugyanez fordítva is igaz. Ha az életedben jelen lévő jóra koncentrálsz, azzal egy sokkal nagyobb testi ellazulást hozol létre.

Most a legnagyobb hangsúly a fizikai test átmozgatásán lesz. Ezt hívom az álomból ébredés folyamatának. Elindulunk dinamikus mozgással, ami leoldja Rólad a feszültséget, oldja az energetikai blokkokat. Majd fokozatosan megyünk át az egyre lassabb mozgásba, és végül a teljes mozdulatlanságba.

Bár ezeken a foglalkozásokon az elengedés lehetőségeivel ismerkedhetsz meg, a csoda a gyakorlásban van. Tehát a programmal kezedbe szeretnék adni egy eszközt, a többi azon múlik, mennyire viszed bele a mindennapi életedbe.

Ajánlom ezt a foglalkozást, azoknak:

-akikkel nem történnek csodák

-akik a múlt eseményeivel vannak elfoglalva

-félnek az újdonságtól

-akik valamilyen függőségben szenvednek