2019-09-19 admin

INTIMITÁS VAGY CSAK ANNAK LÁTSZIK?

Sziasztok!

Február 17-én, szerda este 18 órától várunk Titeket az Intimitás vagy csak annak látszik? c. előadásra “A HELY”-en.

Az előadás átfogó képet ad az intimitás témaköréről: mit jelent, milyen akadályai lehetnek, milyen elkerülő utakat ismerünk, alkalmazunk annak érdekében, hogy ne éljük meg.

Az előadó Komáromi Éva, klinikai, addiktológiai szakpszichológus, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ munkatársa, aki már többször tartott előadást Alapítványunknál.

intimitásA függőség, a mentális, pszichés zavar minden esetben menekülés a kellemetlen, nem kívánatos érzésektől, élményektől és gondolatoktól, valamint az intimitástól. A függő személyiség az intimitást összetévesztheti a szoros kapcsolattal, a kontrollal, és komoly erőfeszítéseket tehet arra, hogy elkerülje az intimitást, mely egyben azt is jelenti, hogy megmutassa és felvállalja önmagát egy másik ember előtt.

Az előadás mélyebb rálátást ad a jól működő egészséges kapcsolatra, családi működésre, megismertet az intimitás kritériumaival. Továbbá körüljárja az “álkapcsolatokból” kivezető lehetséges utakat, lépéseket, melyek segítségével a résztvevők közelebb kerülhetnek önmagukhoz.

Az előadást követően lehetőség nyílik arra, hogy feltegyétek a témához kapcsolódó kérdéseiteket.

A programra előzetes regisztráció nem szükséges.

Az előadás után Hozzátartozói csoport lesz 22.00 óráig.

Mikor: 2016. február 17. szerda 18.00-20.00
Hozzájárulás díja: 1500 Ft/fő (pártolói igazolvánnyal 1000 Ft/fő)
Hol: 1067 Budapest Eötvös u.19. “A HELY”

Kérünk benneteket pontosan érkezzetek.
Várunk Titeket!
A Segítők